Haber

AK Parti Sözcüsü: Saldırgan yakalanarak savcılığa sevk edildi

AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, HÜDA-PAR Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen saldırıyla ilgili, “Saldırgan olaydan hemen sonra yakalanarak savcılığa sevk edildi.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HÜDA-PAR Adana İl Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden partinin İl Sekreteri Sacit Pişgin’in tedavi gördüğü Adana Şehir Hastanesi’ndeki cenaze törenine katılarak olaydan sağ kurtulan İl Başkanı Salih Demir’i ziyaret etti. Çelik, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, il başkanının durumunun iyiye gittiğini belirterek, Pişgin’in ailesine başsağlığı diledi. Saldırganın olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak savcılığa sevk edildiğini belirten Çelik, “Olay tüm yönleriyle araştırılıyor. Soruşturma derinleştiriliyor. Şu ana kadar elde edilen bulgular çerçevesinde bir değerlendirme yapılıyor. Hiç şüphesiz fail, hukuk önünde bunun hesabını mutlaka verecektir.”

Çelik, “Siyasi kuruma yönelik her türlü şiddete karşı olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Burada da bir siyasi partinin il başkanlığına yönelik böylesine vahşi bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. HÜDA PAR camiasına başsağlığı diliyoruz.” – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu