Haber

Bakan Soylu: Avrupa diye bir şey yok merak etmeyin

İçişleri Bakanı

“UÇAKTA SADECE ZENGİNLER YÜRÜDÜ, ERDOĞAN İLE DEĞİŞTİ”

Soylu, “Doğduğumuz İstanbul’da Avrasya Tüneli yoktu. Denizin altından tünel olur muydu? Biz hayal bile edemezken Avrupa’da vardı. Bizim böyle bir hayalimiz yoktu. Bu ülkede; uçağa sadece zenginler binerdi bu arada değişti sen bizden şanslısın özgüvenin neredeyse sıfırlandığı bir toplumda büyüdük inandırıldığımız bir ülkede büyüdük kendi başımıza hiçbir şey yapamayacağımızı.Demokrasinin bize fazla geldiği bir ülkede büyüdük.Her şeyin tasarlandığı büyük bir oyun,gazete işverenlerinin,televizyon programlarının bile tasarlandığı”Biz onun teorisi içinde büyüdük. Sinirlendiklerinde bütün oyunu dağıtır, vururlardı. Artık iş değişti, oyun değişti… Türkiye’nin en büyük sorunu tam bağımsızlık, Türkiye o sorunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte çözüyor.”

“Avrupa diye bir şey yok”

İngiltere’de üst üste üç başbakanın değiştirildiğini belirten Soylu, “Şimdi değiştirecekler ama ayıp olmasın diye değiştiremiyorlar. Yerine demokrasi mi getirdiler? Hayır, değiştirmediler. beğen, çabuk değiştirdiler. Peki ya siz nasıl demokrasinin beşiğisiniz. Üç ayda üç parti kongresi yaptılar. Ahmet Davutoğlu değişti, “‘Beni buradan gönderdiler’ diyerek lafını ediyorlar. Parti.’ İngiltere’de olsaydı konuşamazdı. İngiltere’de üç başbakan gitti” dedi.

“AVRUPA, AMERİKA’NIN KONVOYUNDAKİ KATARDIR”

“Avrupa diye bir şey yok. Fazla düşünmeyin. Amerika var. Avrupa, Amerika’nın konvoyundaki trendir. Hiçbir özelliği söz konusu değildir” diyen Soylu, Avrupalı ​​liderlerin sürekli itibarsızlaştırıldığını iddia etti. , nüfus yaşlanıyor ve ekonomik üretimde zorlanacaklar ve zorluk çekmeye devam edecekler.

“AMERİKA BASKI YAPIYOR, AVRUPA BASKI YAPIYOR”

14 Mayıs seçimleri hakkında konuşan Soylu, “Türkiye hikayeyi değiştiriyor. Bu hikayeyi kökten değiştirecek seçim bu seçimdir. Bu yüzden Amerika baskı yapıyor, Avrupa baskı yapıyor. Kandil acele ediyor, PKK baskı yapıyor. Bu, Tayyip Erdoğan’ın değil, Türkiye’nin gelecek nesillerinin seçimidir. Tam bağımsızlık için Türkiye’nin tercihidir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu