Haber

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Eğitime yaptığı katkılarla birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Güçlendirme Eğitim Kursu’nda üniversiteye ücretsiz hazırlanan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Göynük İlçesi Mirage Park Resort Otel’de düzenlenen akşam yemeği programına Başkan Topaloğlu, eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış’ın yanı sıra Kemer Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Törene Recep Yılmaz, Semih Top, Ahmet Erkal Güçlendirme Eğitim Kurs Müdürü Suat Göv, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Başkan Topaloğlu, üniversiteye ücretsiz hazırlanan öğrencileri kapıda karşılayarak teker teker selamladı.

Lider Topaloğlu, yemek programında öğrencilerin masalarını dolaşarak öğrencilere bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Başkan Topaloğlu, programda yaptığı açıklamada, kendilerini ve öğrencileri ağırlayan Mirage Park Resort Hotel genel müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Lider Topaloğlu, üniversiteye hazırlanan 400 öğrenciyle kurs merkezinde ücretsiz olarak yemek programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Güzel bir motivasyon yemeğiydi. Çocuklarımız birbirleriyle sosyalleşiyor. Geçen yıl Antalya ve Kemer’de birinci, Türkiye’de ise 117. olan Şevval Yağmur Öztürk de burada. Bu tür etkinlikleri zaman zaman yapmak gerekiyor. Çünkü her zaman ders olmuyor. Çocuklarımızın da moral ve motivasyona ihtiyacı var. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Herkes gözlerindeki mutluluğu görüyor. Çocuklarımız için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. “Onları çok seviyoruz.” söz konusu.

ÖĞRENCİLERDEN LİDER TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Öğrencilerden Ela Işık Efe, Önder Topaloğlu’na her şey için teşekkür ettiğini belirterek, “Önderimiz emekli öğretmen olduğu için bizi çok iyi anlıyor. İhtiyaçlarımızı, isteklerimizi biliyor ve ona göre çalışıyor. Davetler, mangallar düzenliyor. Partiler ve yemek programları bize eğitim hayatımızda ücretsiz kitap, hizmet ve testler konusunda da yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden Buse Koca, her zaman yanlarında oldukları ve yemek programı için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti.

Öğrencilerden Deniz Zirve de Önder Topaloğlu’nun kendilerine yaptığı jestler karşılığında derslerine çok çalışacaklarına söz verdiğini kaydetti.

Öğrencilerden Aydın Çavuşoğlu ise kendilerine sağladığı ücretsiz hizmet, ücretsiz testler ve kitap desteğinden dolayı Lider Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Öğrencilerden İsmail Ateş, motivasyon yemeği için Önder Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.

Öğrencilerden Yusuf Çolak da Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun kendilerine sunduğu eğitim olanakları ve eğlenceli aktivitelerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Öğrencilerden Umut Uçar, Lider Topaloğlu’na yemek programından ve kendilerine sunduğu hizmetlerden dolayı minnettar olduklarının altını çizdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yemeğin ardından otelde düzenlenen eğlence programında öğrencilerle dans ederek eğlendi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kurucasilehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu