Haber

Bolu Belediye Başkanı, tartıştığı meclis üyesini görevden aldıktan sonra emniyet müdüründen af ​​diledi.

BOLU Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında görüştüğü Zafer Partisi Bolu Belediye Başkanı adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak’ı görevden almadığı için görevden alınan emniyet müdüründen af ​​dileyerek iade etti görevine.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam düzenlenen belediye meclis toplantısında kendisine soru soran Zafer Partisi Bolu Belediyesi başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Tartışmanın ardından Önder Özcan, salonda bulunan Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’a bayrağın kaldırılması talimatını verdi. Bayrak, Emniyet Müdürü’nün salonu terk edin talimatına rağmen dışarı çıkmadı. Toplantıya 10 dakikalık aranın ardından meclis toplantısının yapıldığı salona gelen Belediye Başkanı Özcan, salonda Bayrak’ı görünce Emniyet Müdürü Yılmaz’ı görevden aldığını açıklayarak meclis toplantısını sonlandırdı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Özcan, Emniyet Müdürü ile görüştü. Başkan Özcan, affını istediği Yılmaz’ı görevine iade ettiğini belirterek, “Dün belediye meclisinde gerginlik yaşandı. Sürekli sosyal medya ve diğer kanallar üzerinden hem beni suçlayan açıklamalar yapan bir belediye meclis üyesiyle ilgili. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri.” Bir karar verdim. Daha sonra bu karar uygulanmayınca biraz sinirlendim doğrusu. Ama sonra arkadaşlarımız geldi. Olayı bana AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri anlattı. Biz danıştık, sen elinden geleni yaptın dediler. Daha sonra görüntüleri izledim ve tedirgin oldum. Bilmeden sana karşıydım. “Ve biz istemeden bir haksızlık yaptık. Bu nedenle sizden af ​​diliyorum. Siz görevinize aynen devam edin. Bu olaydan dolayı siz ve aileniz beni affetsin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu