Haber

Ekrem İmamoğlu: Vedalaşacak çok şeyimiz var, yarından sonra konuşuruz

Beylikdüzü’ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmamhatip Lisesi’nde Millet İttifakı Başkan Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte ikinci cinsiyet seçimi için oy kullandı.

Okul bahçesinde açıklamalarda bulunan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Beylikdüzü’ndeyiz, Marmara Bölgesi’nde oyumuzu kullandık. İnşallah bugün devletimizin demokrasisi sorunsuz ve sorunsuz geçsin. Bizim demokrasi mücadelemiz 200 yıla yakındır. 200 yıldır insan hakları için uğraşıyorlar. Sandıkta görev alanlara teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.Bela, her oyunun gerçek haliyle adresine ulaşmasını sağlamak.Bu süreçte toplum güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize hayırlı olmasını diliyorum. bu süreç de başarılı bir gün olsun.lütfen görevlerini en keyifli şekilde yapsınlar.seçim öncesi dilediğimiz dilden bu maalesef geçmedi.inşallah karşılığında insanlar bu dile veda edebilirler.bizde iftiralarla karşı karşıyayım bunların hiçbirinin olmasını istemem canımı yakıyor kimse hakkında konuşamam iftira atamam.

Seçim yüzeyi toplumun aynasıdır, turnusol kağıdıdır. Herkesin oyununa saygı duyulsun diye kimsenin oyununa müdahale edilmez. Keşke o toplumun talep dili kullanılsaydı. Vedalaşacak çok şeyimiz var, bunlar yarından sonra konuşulacak. Gitmelerine izin vermeyeceğim. Seçim anları değerlidir, adil bir şekilde sonuçlandığı sürece onur duyacağız. Seçimlere bir son olarak bakmamak lazım, yarın itibariyle yeni başlangıçlara veda ediyorlar. Buradan ne mesaj çıkarsa sorgulanmalı ve dersler çıkarılmalıdır. Milletimizin geleceği için en faydalı işleri nasıl yapabileceğimizi mutlaka inceleyeceğiz. Sonuç ne olursa olsun, sana güçlü bir başlangıç ​​dilemek gibi bir görevim var. İnanın bugünümüze ve geleceğimize çok olumlu bakıyorum.

Bugün gördüğümüz kadarıyla İstanbul’da sorunlu bir alan yok. Komşu olduklarını ve birbirlerine selam vereceklerini unutmasınlar. Her ilçede belediye başkanımız var, ilçe başkanlarımız var, süreçleri takip ediyorlar. Sorunsuz bir gün dilerim. Sonuçları Ankara’dan takip edeceğim. Genel merkezde olacağız. Bu seçimin ortasında bir önceki seçimle bir fark var. Bir önceki seçim biraz daha uzundu. Şimdi bu oranın neredeyse beşte biri oylanıyor. Bunun bizim görevimiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü zaman hızlı geçecek. Görev düşerse tabii ki Mansur Bey’de karargâhta olacağım. Ama bu akşamın lideri elbette Genel Önderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Muhtemelen kamuoyunu bilgilendirecekler, muhtemelen bilgilendirme zamanı gelmeden müjdeli haberleri verecekler. Tespitimiz bu yönde.” (HABER MERKEZİ)

altinyaylahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu