Yaşam

Kuruluş Osman canlı izle! Atv Kuruluş Osman 113. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

Kuruluş Osman Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, ilk bölümü 20 Kasım 2019’da yayınlanan, Bozdağ Sinema imzalı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kuruluş Osman canlı izle! Atv Kuruluş Osman 113.bölüm canlı izle! Kuruluş Osman’ın yeni bölümü ne olacak? Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

VAKIF OSMAN CANLI YAYINI NEREDEN İZLENİR?

Diziyi atv’de ya da atv’nin resmi sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

VAKIF OSMAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba 20:00’de atv’de.

VAKIF OSMAN KONUSU NEDİR?

Kömür karası gözleriyle gazın ve özgürlüğün ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Gazi, ona karanlıkta yol gösteren “aşk” idi. Yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri “aşkla” aşacak bir millet hayal etti. Gücünü kılıcından değil, “aşk”tan aldı… Adaletle zulme; Köleliğe özgürlükle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran yozlaşmış düzene başkaldırı, mazlumların sessiz feryadına umut, 400 çadırlık bir kamptan “ilahi aşk”la kurulmuş bir cihan imparatorluğuna yürüyen Osmanlı’nın hikayesi. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu I. Osman’ın hayatını konu alıyor.

VAKIF OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Alaeddin, Osman Bey’in ölüm fermanını veriyor!

Bala Hatun ve Şeyh Edebali’yi kurtarmak için Marmaracık Kalesi’ne gelen Osman Bey, Hisar’a gelen Sultan Alaeddin’in eline geçti. İsimhan Sultan’ın idam cezası verdiği Bala Hatun ve Pir Edebalı’nın akıbeti ne olacak? Öte yandan kendisini tahttan indirmek için harekete geçen Osman Bey için Sultan Alaeddin idam emrini verdi. Halkın bu karara tepkisi ne olacak?

İsimhan Sultan’ın yeni planı!

Adıhan Sultan, Sultan Alaeddin’in Osman Bey ile ilgili kararından memnun değildir. Osman Bey için yaptığı plan ise çok farklıdır. Bu plan nedir? İsimhan Sultan, planını devreye sokmak için Osman Bey’i Kantakouzenos ve Olof’a kaçırtacaktır. Ama “Osman Bey kaçtı” diyerek başlatır. İsimhan Sultan’ın yeni planı nedir?

Osman Bey büyük bir tuzak kuruyor

Osman Bey, Olof ve Kantakuzenos’un elindedir. Ancak Kantakouzenos ve Olof beklenmedik bir şekilde Osman Bey’in tuzağına düşer. Kantakouzenos’un boynu Osman Bey’in cübbesinin altındadır. Osman Bey, Kantakouzenos’un kellesini alacak mı?

Bengi Hatun, İsimhan Sultan ile yollarını ayıracak mı?

Bengi Hatun, İsimhan Sultan’ın Olof’la birlikte rol aldığını öğrenir. Tepki çok büyük olacak. İsimhan Sultan ve Bengi Hatun’un ortasında ipler kopacak mı?

Kayı’lar Yenişehir’den ayrılacak mı?

İsimhan Sultan, Osman Bey’in harekete geçmesini engellemek isterken bir yandan da Kayıları Yenişehir’den sürme kararı aldı. Kayılar Yenişehir’den ayrılacak mı? BT haberlerYenişehir’de nasıl yankılanacak?

Malhun Hatun, Yenişehir’de barışı nasıl sağlayacak?

Bir yanda kıtlık bir yanda hastalıkla boğuşan Yenişehir halkının başı dertte. Malhun Hatun, Osman Bey’in yokluğunda onca belanın üstesinden nasıl gelecek?

VAKIF OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Sana vereceğim tek şey ölüm olacak!”

İsimhan Sultan neden bütün Beyleri topladı?

Sorun uçlarda büyüyor. Moğol Komutanı Nayman’dan haber var. Nayman, Samagar’ın öldürülmesi karşılığında diyet talep eder. Bunun üzerine Adıhan Sultan, Germiyanoğlu, Candaroğlu ve Karesioğlu Beylerini topladı. Osman Bey’i de arar. İsimhan Sultan’ın asıl amacı nedir?

Osman Bey meydan okuyor

Beyler yaşananlardan Osman Bey’i sorumlu tutar. Beyler, Osman Bey’in Samagar’ın kellesi karşılığında Nayman’ın istediği diyeti ödemesi gerektiğini belirtir. Osman Bey ise kararlıdır. “Samagar için diyet kapısını zorlamam bile.” kararlı kalır. İsimhan Sultan ve Beyler buna nasıl yansıyacak? Osman Bey, beyler arasında en küçük beylik olduklarını bilir. Osman Bey, bu beylerden mal ve güç bakımından zayıf olsalar da, onlara denk olduklarını vurgular. Osman Bey onlara eşit olduğunu nasıl gösterecek?

Olof’un hedefi İnegöl!

Osman Bey Moğol tehlikesinin gerilimini yaşarken Olof rahat rahat rahat duramaz. Büyük bir ordu topladı. Ordu Bizans askerlerinden oluşuyor. Olof, Bizans ordusunu nasıl komutası altına aldı? Olof gözünü İnegöl’e dikmiştir. İnegöl’ün akıbeti ne olacak? Dört bir yanı sıkışan Osman Bey, içine düştüğü bu baskıdan nasıl kurtulacaktır?

OSMAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Ana karakterler

Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi’nin en küçük oğlu. Kayı Obası Bey’i. Bala Hatun ile Malhun Hatun’un kocası.

Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey’in kızı. Osman Bey’in eşi.

Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahilik teşkilatının lideri.

Kantakouzenos (Hakan Yılmaz)

Bala Hatun (Özge Törer): Pir Edebali’nin kızı. Osman Bey’in eşi. Kayı Obası’nın reisi.

Olof (Nihat Altınkaya): Viking savaşçısı.

Frigg (İpek Karapınar): Viking savaşçısı.

Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay’ın eski subayı. Osman Gazi’nin Alpleri.

Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Ünlü bir Türk alpidir.

Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi’nin alpliği.

haber-golbasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu