Teknoloji

Müzayedeye çıkarılan 21 yaşındaki iPod, Fiat Egea parasına satıldı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın efsanevi CEO’su Steve Jobs, 2001’de düzenlediği bir etkinlikle tarihteki ilk iPod modelini duyurdu. O günlerde çok az görülen müzik çalar, müzikseverlerin gözdesi oldu. Çünkü bir iPod ile kasetlere veya CD’lere gerek yoktu. Üstelik o yıllar için oldukça şık görünen ilk iPod, 399 dolar gibi cebe sığan bir fiyat etiketine sahipti. Akıllı telefonların gelişmesi, internetin kullanımı ve Spotify gibi platformların gelişmesi müzik çalara olan ihtiyacı artırdı. elendi.

Ancak bu, insanların iPod’u unuttum . Bu kapsamda çok az eserin satıldığı bir platform olan Rally’de müzayedeye çıkarılan birinci nesil iPod, akıllara durgunluk veren bir rakama alıcı buldu. Steve Jobs o günlerde bir iPod için binlerce dolar verirdi. rüya bile görmezsin düşünürüz. Peki birinci nesil bir iPod için ne kadar ödendi?

iPod 29 bin dolara alıcı buldu!

Müzayedeye çıkarılan birinci nesil iPod için en iyi teklif 29 bin dolardı. 4 Ağustos’ta bu para biriminin dolar kuru ile karşılaştırıldığında, 780 bin TL civarındadır diyelim. Alıcının kim olduğu ve bu iPod’u ne için kullanacağı bilinmiyor. Ancak, tahminler ürün alıcılarından birine dayanmaktadır. kolektöröyle

Apple cephesinde böyle bir durum ilk kez yaşanmıyor. Birkaç hafta önce sizlerle paylaştığımız bir haberde, birinci nesil bir iPhone158 bin dolar ödendiği için hakkında konuştuk . Ayrıca Steve Jobs’a kişisel ürünlerApple’ın eski bilgisayarları ve Apple’ın eski bilgisayarları gibi eserler de müzayedelerde satıldı. büyük paralara satıyorlar.

hayrat-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu