Haber

O ne demek istedi? Ali Koç’un şu sözleri çok konuşulacak: Neler olduğunu seçimler bitince anlatacağız.

Fenerbahçe Sivasspor maçı öncesi Olağan Yüksek Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda oldukça sert geçen Başkan Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un seçimlerle ilgili söylediği bir cümle herkeste merak uyandırdı.

GAYRİMENKUL PROJELERİ

Fenerbahçe Lider Ali Koç, seçimlere işaret ederek Galatasaray’ın projelerini hedef alarak şunları söyledi: ‘Ligi bitirmemek emlak projelerini bitirmemek gibi değildir demeliydik. Allah hiçbir kulübe şampiyonluk afişlerini revize etmesin! Her çağın güçleri ile kol kola olmayı bilen bir yapısınız. Bitsin bu seçimler, Florya projesinde neler oluyor anlatalım!

“NEYİ HATIRLATTI?”

Daha sonra Başkan Koç, “Tanıttıklarım size hangi yapıyı, hangi örgütü hatırlatıyor? Bu ülkeyi ele geçirmeye çalışan terör örgütü en güçlü olduğu dönemde futbolda en çok kimin işine yaradı? Biz savaşırken siz yararlanıyordunuz” dedi. Teşkilatla yürüttüğümüz savaş bizim gurur kaynağımızdır, şampiyonluk vesilesidir” dedi.

HERKES ENDİŞE OLDU

Seçim sonrası açıklamayı bekleyen Önder Ali Koç’un neden bu tarihi işaret ettiği konusunda kamuoyunda büyük bir merak oluştu.

GALATASARAY’DAN GELİYOR

Galatasaray, Lider Ali Koç’un açıklamalarının ardından çok sert bir yanıt paylaştı. Sarı-Kırmızılılar’dan yapılan açıklamada, “Sizin adınıza utanıyoruz” ifadesi yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu