Haber

Tunç Soyer’e ‘Barış İçin Ömür Boyu Emek Ödülü’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Barış ve Beraberlik Derneği tarafından ‘Barış İçin Yaşam Boyu Emek Ödülü’ne layık görüldü.

Ege Barış ve İrtibat Derneği tarafından 2019 yılında ilkini verilen Barış İçin Yaşam Boyu Emek Ödülü bu yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e verildi. Önder Tunç Soyer; Seferihisar Belediyesi döneminde başlattığı çoğulcu, demokratik ve barışçıl belediyecilik uygulamaları, Akdeniz ölçeğinde barışı yayma çabaları, Ege’de kalıcı barış için yürüttüğü çalışmalar ve geçmişteki kimliği nedeniyle ödüle layık görüldü. doğayla barışık, çevreye ve insan haklarına saygılı, hayatı boyunca sürdürdüğü. Ege Barış ve İletişim Derneği Başkanı Bülent Tanık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

TANIK: BARIŞA KATKILARINIZ İÇİN SİZE BU ÖDÜLÜ VERİYORUZ

Bülent Şahit, “Bu ödülü size birçok nedenden dolayı takdim ediyoruz. Bunlardan biri çevreci ve barışsever kimliğiniz. Bunu hayata geçirdiniz, enerji tüketirken bile gözlemlediniz, Ege kardeşliği için bir ömür harcadınız” dedi. Bu ödülü sizlere, bugün Akdeniz ölçeğine getirmeyi taahhüt ettiğiniz İzmir’i bir barış şehri haline getirme çabalarınızdan ve barışa katkılarınızdan dolayı takdim ediyoruz.” Önder Tunç Soyer, “Çok teşekkür ederim, bana büyük onur verdiniz” dedi.

MİDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HUZURUNDA VERİLDİ

Soyer’in yanı sıra PADOP Küreselleşme ve Uluslararası Örgütlenme Gözlemci Kuruluşu Başkanı ve Yunanistan Syriza Partisi eski Dış İlişkiler Koordinatörü Panos Trigazis de ödüle layık görüldü.

Ege Barış ve İletişim Derneği, Ege barışına katkılarından dolayı Midilli eski Belediye Başkanı Stratis Pallis’e 2019 yılında ilk kez Barış İçin Yaşam Boyu Emek Ödülü’nü takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu