Haber

AK Parti Marmaris İlçe Belediye Başkanı Adayı Serkan Yazıcı; “Değişimi getirecek olan, Marmaris halkıdır!”

Turizmci ve iş adamı Serkan Yazıcı, 2024 Yerel Yönetim seçimlerinde AK Parti Marmaris İlçe Belediye Başkanı olarak resmen aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Ziyaretlerinde Marmaris halkının sorunlarını dinleyen Serkan Yazıcı, şunları söyledi: Tam 5 yıl önce başladığımız yerden bir adım bile ileriye atılamadı. Bu 5 yılda, Marmaris çok şey yaşadı, çok kan kaybetti. Ne yazık ki mevcut sorunlara yenileri eklendi. Halkımızın refahı için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Bu refahın ve değişimin gerçekleşmesini sağlayacak olan ise Marmaris halkıdır. !” söz konusu.

AK Parti Marmaris İlçe Belediye Başkanı adayının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız veren Turizmci ve İşadamı Serkan Yazıcı; Bana olan inanç ve güvenden dolayı yeniden Marmaris İlçe Belediye Başkanı Adayı oldum. Genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin herkesin derdini dinleyerek, herkese tek tek dokunarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünden itibaren önümüzdeki 50 gün boyunca, Marmaris halkına tek tek ulaşarak, yapacaklarımızı, projelerimizi anlatacağız. Amacım üstlendiğim sorumluluğun bilinciyle bu ilçede tüm Marmarislilerin huzur içinde yaşayabileceği, doğayla iç içe bir ortam sağlamaktır. Başarıya giden bu yolda yürümek, hayallerimizi gerçekleştirmek en büyük dileğim ve vaadimdir. Serkan Yazıcı söz verdiğinde sözünü tutacağını tüm Marmarisliler bilir. Adaylığımın ülkemize ve Marmaris’e hayırlı olmasını diliyorum.“Bir açıklama yaptı.

 

SERKAN YAZICI KİMDİR?

1970 doğumlu Serkan YAZICI; Liseden sonra eğitimine Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu’nda devam etti. 1983 yılından bu yana Marmaris’te yaşayan YAZICI, iş hayatına 1994 yılında YAZICI Grup’ta başlamış olup, halen Marmaris ve Bursa’daki otellerin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

İş adamı olmasının yanı sıra oldukça başarılı bir ralli kariyerine de sahip olan YAZICI, 4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu olmuş, Dünya Ralli Şampiyonası’nda FIA Teams Cup üçüncüsü olmuş, 8 kez yurt dışında düzenlenen uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil etmiştir. zamanlar.

2013 yılında Moldova Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olan YAZICI, bu görevinde Moldova Hükümeti’nden onur nişanı aldı. Turizmin yanı sıra hobi olarak da müzikle ilgilenen Serkan Yazıcı’nın kendine ait besteleri ve set çalışmaları da bulunmaktadır.

2015 yılında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı seçildi. Ayrıca 2017 yılında Uluslararası Otomobil Federasyonu – FIA’nın en üst karar alma organı olan Dünya Motor Sporları Konseyi’nin 14 üyesinden biri seçildi. 9 yıl boyunca Türkiye’yi bu seviyede temsil etmenin onurunu yaşadı. YAZICI, TOSFED başkanlığı döneminde, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan WRC – Dünya Ralli Şampiyonası’nı 10 yıl aradan sonra Marmaris’e taşıdı.

Dünya standartlarında sporcular yetiştirmeyi başardı ve ilk kez düzenlenen FIA GT Nations Cup’ta Türkiye’yi birinciliğe taşıdı. TOSFED Onursal Lideri Serkan YAZICI, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberurla.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu