Haber

Ayhan Bora Kaplan’ın güvenlik kamerası görüntüleri çalındı ​​mı?

Ayhan Bora Kaplan’ın 15 Temmuz Darbesi’nden bir süre sonra açtığı Albüm ve Tren isimli barların açılışını Süleyman Soylu’nun yaptığı iddia edildi. Soylu bu iddiaları yalanlamadı. T24 yazarı Tolga Şardan, bu iki barın görüş alanında bulunan bir ofise zorla girilmesinin bu konuyla ilgili olabileceğini öne sürdü.

Şardan’ın sorusu: “Ayhan Bora Kaplan’ın barının karşısındaki ofise neden hırsız girdi?” Yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Bilindiği üzere Ayhan Bora Kaplan, 15 Temmuz 2016 gecesi telefonda görüştüğü Sadık Soylu ve Süleyman Soylu’nun daveti üzerine bir grup silahlı adamla birlikte Ordu’ya gitti. TRT Genel Müdürlüğü’nün ‘FETÖ’nün başarısız darbe girişimine müdahale etmek’ amacıyla düzenlediği etkinlik, 2015 yılında yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kaplan bir süre sonra Gaziosmanpaşa semtinde Albüm ve Tren adında iki bar açtı.

O günlerde ve sonrasında açılışa dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı iddiası gündeme geldi. Soylu, süreçte bu iddiayı yalanlamadı. Bahisle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Albüm ve Tren isimli iki iş barının açılışından kısa bir süre sonra farklı bir olay daha yaşandı!

Bir gece, her iki işyerinin de açıldığı alanı gören güvenlik kameralarının sahibi olan özel şirketin ofisine hırsız girdi!

Sabah ofise gelen işçi, güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu bilgisayarın çalındığını tespit etti.

Bu bilgisayar ofisten çalınan tek bilgisayardı. Bunun üzerine işyeri sahibi polise ve savcılığa başvurdu. Belgenin halen açıkta olduğunu ve suçun soruşturulduğunu dikkatinize sunmak isterim.

Faili veya failleri henüz yakalanamadığı için üst üste yaşanan iki olay arasında bir bağlantı olup olmadığı bilinmiyor.” (HABER MERKEZİ)

haber-gumusova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu