Haber

Bahçeli: PKK hepsini yakaladı

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

Yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ülkenin birliğine ve demokrasinin geleceğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

Tarihi bir günün arifesindeyiz. Yarın sandık başına gideceğiz, demokratik hakkımızı, vatandaşlık misyonumuzu yerine getireceğiz. Her vatandaştan ricam, mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Aynı zamanda, bugün Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin siyasi kampanya dönemine de son veriyoruz. 24 Nisan’da başlayan ve 23’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz açık hava buluşmalarını tamamlıyoruz. Buradan Ankara’ya döneceğiz. Seçim sonuçlarını an be an takip edeceğiz. Yeni Türkiye’nin temellerini atıyoruz. Türkiye’mizi daha da büyütecek, zenginleştirecek hazırlıklarımız ve hedeflerimiz var. Kararlılığımızı daha da perçinlemenin heyecanını yaşıyoruz. Annelerimiz geleceğin mimarlarıdır. Anneleri yılın bir gününde andığımız doğru değil. Onları yaşadığımız sürece en değerli hazinemiz olarak görmek ve onlara saygıyla yaklaşmak manevi sorumluluklarımızın ortasında olmalıdır. Annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

“PKK HEPSİNİ ELİNDEN ALDI”

Türk ve Türk düşmanlarının provokasyonlarına boyun eğeceğiz ya da milli kimlik ve güvence, birlik ve kardeşlik sevdalısı MHP ve Cumhur İttifakı’na destek vereceğiz. Antalyalı kardeşlerim sorunlara Ankara’dan bakıyor. Gerçek zaman, gerçek adam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’ta. Halkın zaferi milli bir ihtiyaçtır. Yarın anahtardır. Ortak paydamız vatan ve bayrak sevgisidir. Yolumuzu kesmek istiyorlar. İzin verme. Milletimizi etnisite ve mezhep bazında bölmek istiyorlar, onlara fırsat vermeyin. Özerk yönetimin, federasyonun, bölünmüş Türkiye’nin önünü açmak istiyorlar, buna asla müsamaha gösteremezler. Söz senin yetkinde ve dön. HDP neyse CHP de İYİ Parti de aynıdır. Aralarında hiçbir fark yoktur. YSP, CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden ele geçirdi. CHP ve İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerimizin dikkatini çekiyorum. Kılıçdaroğlu’na verilen her oy, Kandil’e gidecek teröristler için can simidi olacak. CHP ve GÜZEL Parti’ye verilecek her oy Türkiye’nin önünü kesecektir. Antalya’nın bu belaya ortak olamayacağına, olamayacağına inanıyorum. PKK’nın gölgesine saklanan ve FETÖ maskesi takan Kılıçdaroğlu’na Antalya izin veremez.

“BİZE SÜREKLİ SÖYLEYEN BİR ADAY”

Küresel emperyalizm rezalet ittifakını ele geçirdi. Kılıçdaroğlu alçakça Türkiye’nin beka meselesi olmadığını, devletin beka meselesine dönüştüğünü söyledi. Toplumu böldüğünü, iç düşman yarattığını ve ilkel olduğunu söyleyecek kadar akılsız. Türklüğü düşman gören cumhurbaşkanı adayıdır. Milleti sürekli yalan ve kandıran bir ittifak ve adayı ile karşı karşıyayız. Sahte vergiler alınsaydı rezalet ittifakını oluşturan taraflar iflas edecekti. Kılıçdaroğlu’nun cumhuriyet, Atatürk, Irak ve Suriye kararlarına hayır diyen, PKK’nın emellerine teslim eden cumhurbaşkanı olamaz. Üniter devlet yapılanmamıza düşman olanlarla ortak olan bir kişi, cumhuriyetin başı olmamalıdır. Türkiye’nin Azerbaycan’a yardım ettiğini söyleyen partiden ne yazık ki bir hayır gelmeyecek.

“ONUR TAAHHÜDÜ YOK”

Terörist Demirtaş, İmralı katilinin heykelini dikeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, Demirtaş’a karşı bir siperdi. Erdem ağacı yok, şeref ağacı yok. Bunlarla vatanın, milletin, devletin teslimiyeti diye bir şey olamaz. Nefsine yenilen iki cihanını da kaybeder. Ne yazık ki ve kamuoyu nezdinde CHP ve GEZEL Parti yönetiminin PKK ile ittifak yapmakla kalmayıp örgütün yedeği haline geldiği görülüyor.

Şu an bahçesinde terleyen Antalyalı kardeşim, beraber olalım. Otelde turistlere hizmet veren vatan evladı beraber yürüyelim. Onlara giden yol, yarın temiz ellerinizle Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a vereceğiniz sandıktaki üç hilalden ve evet mühründen geçiyor. Sandığın başına aldığınız evet mührünü üç hilal üzerine basacak mısınız? Recep Tayyip Erdoğan’a baskı mı yapacaksınız? Tarihsel bir seçim mi yapacaksınız?

“TERÖRİSTLERİN YÖNETİMİ TÜRKİYE’YE GİTMEZ”

Bir terörist çıkıp sadece cumhurbaşkanının değil sistemin de değişeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Rusya’yı ABD’ye selam vermeyi amaç edinmiş ve ahlaksız oyunlardan bu ülkeyi sorumlu tutmuştur. Kılıçdaroğlu, emperyalizmin ağına takıldı ve gerekirse Türkiye’yi kurtarmak için pusuya yattı. Gelsin bunu Antalya’ya anlatsın. Yüreğinin yetip yetmediğini sebze üreticilerinin ve turizm şubesinin iş adamlarının huzurunda anlatsın. Kılıçdaroğlu turizme zarar vermek için elinden geleni yapmıyor.

Terörü aklamaya ve desteklemeye çalışan, gerçek niyetlerini saklamaya çalışan ülkeler boş hayal kuruyorlar. İçine kapanık, iç sorunlarla boğuşan, etnik din ve mezhepler içinde yaşayan Türkiye için ritüeller gerçekleştiriyorlar. Hırsları boşuna, çabaları boşuna. Teröristin kararı Türkiye’ye geçemez.

kazimkarabekir-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu