Yaşam

Hadise hakkındaki aşk dedikodularına son verdi

Şarkıcı Hadise, kendisi hakkındaki aşk dedikodularını yalanladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yapan ünlü müzisyen, “Önem verdiğim biri hayatıma girerse bunu paylaşırım. Çünkü aşkı ve aşık olmayı seviyorum.”

AŞK İDDİALARIYLA GÜNDEMDE

İş adamı Mehmet Dinçerler’den boşandıktan sonra aşka kapılarını kapatan Hadise’nin adı son dönemde birçok kişi tarafından anılıyor. Son olarak ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan sevimli müzisyenin, artık ünlü orkestra şefi Gürkan Topçu ile yakınlaştığı iddia edildi.

SESSİZLİĞİNİ KIRDI

Ünlü müzisyen Hadise, kendisi hakkında ortaya atılan hiçbir iddiayı doğrulamadı. Başarılı müzisyen son olarak aşk dedikoduları karşısında sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından dedikoduları yalanlayan Hadise, uzun bir yazı paylaştı. Ünlü müzisyen, “Sanırım şikayet etmek ya da kızmak için değil sizinle konuşmak istediğim bir konu var. Müzik mesleğim için sıkı çalışmaya başladığımda tabii ki gündemde olmanın heyecanını ve arzusunu hissettim. Ama aynı zamanda bir bedelinin de olacağının farkındaydım, özellikle son zamanlarda ismi anılan, aşk hikayeleri yazılan kişileri benim bile takip edemediğimi, sayamadığımı fark ettim. Gerçekten bu durumun bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybedeceğini düşünmüştüm, en azından bu kadar umuyordum ama bu durum devam etti, devam ediyor ve bu haberle yalnız kalmaktan yoruldum, neredeyse kimseye izin veremeyeceğimi hissediyorum. Bütün bu karmaşanın içinde istesem bile hayatıma girebildim.

Ama tekrar söylemek istiyorum; Bilmeni isterim ki eğer gerçekten değer verdiğim biri hayatıma girerse bunu seninle paylaşırım. Çünkü aşkı ve aşık olmayı çok seviyorum. “Emin olun, zamanı geldiğinde her zaman olduğu gibi duygularımı özgürce ifade edeceğim” dedi.

yesilli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu