Haber

Miray Daner ve Oğulcan Engin’in Dolu Aşklarının İhanet Nedeniyle Biten Oğulcan Engin İddialarına İlk Yanıt Geldi

AyYapım’ın dün akşam düzenlediği geceye, yıllardır ekran başında olan ve herkesi büyüleyen Türkiye’nin en genç yeteneklerinden Miray Daner katıldı. Basın mensuplarıyla keyifli sohbet eden Daner’e Oğulcan Engin ile ilişkisinin nedeni soruldu. Daner’den ihanet iddialarına ilk kez açıklama geldi.

Ay Yapım’ın ev sahipliğinde İstanbul’da ilk kez düzenlenen ve IEmmy’s tarafından dün akşam düzenlenen Academy Day’e katılan isimlerden biri de Miray Daner oldu.

Bildiğiniz üzere Serenay Sarıkaya’dan Pınar Deniz’e kadar birçok ünlü eleştiri yağmuruna tutuldu. Daner ise sosyal medyada ne kadar şık ve stil sahibi olduğuyla ilgili yorumlar aldı.

Netflix’te yayınlanan ‘Kuş Uçuşu’ dizisiyle ilgili basın mensupları ile sohbetler başlasa da sorular elbette özel hayata kaydı.

Seda Sayan’ın oğlu, 2021’in son aylarında eski futbolcu Oğulcan Engin ile el ele görüntülenmişti. Alakalarını saklama gereği duymayan çift, daha sonra sosyal medyadan yürek burkan pozlarını paylaşmıştı.

Elbette Oğulcan Engin ve Miray Daner’in Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisinin ardından Ezgi Eyüboğlu’na aşık olması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Aralarındaki 9 yaş fark da bir dönem konuşulmuştu. Ancak çift, haklarında söylenen hiçbir şeyi duymazdan gelerek aşklarını tüm dizginleriyle yaşamaya devam etti.

Magazin ve basından uzak durmaya çalışsalar da sosyal medyada sevgilerini göstermekten çekinmediler.

Tabii dikkatimizi çeken durumlardan biri de Oğulcan Engin’in annesi Seda Sayan’ın Miray Daner hakkında konuşmasının yasaklanmasıydı. Sayan’ın Daner’i ne kadar çok sevdiğini ve başka bir şey söylemesinin yasak olduğunu açıkça söylediğini çok net hatırlıyoruz.

Ancak bağları son derece iyi olan çifte nazar değdi ve ayrıldıkları öğrenildi.

2 yıllık ilişkilerini bitiren sebebin ihanet olduğu iddia edildi. Magazin gündeminde yer alan bilgilere göre Miray Daner de oyuncu Kubilay Aka’dan ayrıldıktan hemen sonra kendisi gibi bir iş insanı ile yakınlaştı ancak ilişkiyi sürdüremedi. Ardından Oğulcan Engin hayatına dahil oldu.

Çiftin iki yıllık ilişkisini sona erdiren tartışmanın, adı geçen iş insanının Miray Daner’e yeniden ifade göndermesi olduğu ileri sürüldü.

Dergide yer alan iddialara göre Miray Daner bu mesaja yanıt verip konuştuğunda Oğulcan Engin aşırı derecede sinirlendi ve ilişkisini bitirdi.

Davet üzerine elbette ilişkilerinin neden bittiği ve bunun ihanetten kaynaklanıp kaynaklanmadığı sorusu da kaçınılmaz hale geldi. Miray Daner ise bu konuda ilk kez bir açıklama yaptı.

‘İlişkimizi bitirdik, evet bu doğru. Ama bunun üçüncü kişilerle hiçbir ilgisi yok.’ Aldatma iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sonrasında ise birlikte konuşarak ilişkilerini bitirmeye karar verdiklerini ve bunun daha doğru olduğunu düşündüklerini belirtti.

‘Birbirimizle konuştuk ve böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Bir ayrılık kararı üzerinde anlaştık.’

haber-arifiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu