Haber

Ölüm haberiyle yıkıldı! Ünlü oyuncu Mahir Günşiray’ın hüzünlü günü..

Yetenekli Günşiray’ın eşi Claude Leon Günşiray vefat etti.

1965 yılında Fransa’da doğan Claude Leon Günşiray, Grenoble Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

Fransa’da bazı stantlarda eserleri sergilenen Claude Leon, Türkiye’ye geldikten sonra Theatre Playhouse’da sahnelenen oyunların sahne tasarımlarını hazırladı ve çocuklara yönelik sanat atölyeleri düzenledi.

Claude Leon Günşiray’ın vefatı Tiyatro Oyunevi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tiyatromuzun sahne tasarım cadısı, beyni, emektarı; çocuk kitaplarının mükemmel yaratıcı illüstratörü, fotoğraf ve enstalasyon dehası; kocası Uzman Günşiray’ın yirmi altı yıldır her gece yanında yattığı hanım, onun aşkı, aklı, hayatı, kalbinin en değerli parçası oğlu Asya Birsel’dir, incisi, sırdaşı, dert ortağı, Jean-Claude ve Nuria Leon’un sevilen biricik kızı, harika, maneviyat sahibi. Laure ve Fabrice’in kız kardeşi, Camille, Clement ve Coline’ın tatlı halası, Lucille ve Alban’ın tatlı halası, tüm Leon ailesinin sevgilisi, Can Günşiray’ın tatlı annesi, Baluna’nın kaptanının eşi, sadık, güvenilir haber spikeri, dünyanın meleği. denizlerde; -karada, denizde, havada, üç dünyada yaşayan bu eşsiz ve özel hanımı o kadar çok seven dostları var ki- hepsi de unutulmaz varlığı, asla “ben” demeyen Claude Leon Günşiray. Buradayım” ve kendini görünmez kılma yeteneğinin ustası olan kişi artık aramızda değil.

Kocaman bir boşluk.. Tarif edilemez bir acı.. Her zaman sıcacık olan bedeninizin kokusu.. Sevmeyi bilen, sevmeyi öğreten ruhu hep bizimle kalacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu