Haber

Trabzonspor, Kasımpaşa yenilgisiyle üst üste 3. yenilgisini aldı

Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa’ya 3-2 mağlup olan Trabzonspor, adeta yenilgiye uğradı. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç ​​yapan bordo-mavili ekip, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle kötü gidişata son veremedi ve galibiyetsizlik serisini 4 haftaya çıkardı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa’ya 3-2 yenilerek üst üste 3. yenilgisini aldı. Bordo-mavili takım, Süper Lig’in 2. yarısında çıktığı 4 karşılaşmada; 3 yenilgi ve 1 beraberlik alırken, galibiyet hasreti içinde kaldılar. Trabzonspor, Antalyaspor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’ya yenildi. Trabzonspor, Kasımpaşa mağlubiyetiyle Abdullah Avcı’nın görev yaptığı 108 maçlık dönemde ilk kez üst üste üç Süper Lig maçını kaybetti.

Karadeniz ekibi, sezon başından bu yana lider olduğu 5 karşılaşmada (Çaykur Rizespor, Hatayspor, Başakşehir, Antalyaspor, Kasımpaşa) 15 puan kaybederek büyük bir handikap yaşadı. Bordo-mavili ekip bu maçlarda 3 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Trabzonspor geride kaldığı 7 maçın hiçbirini kazanamazken (Galatasaray 2 maç, Adana Demirspor, Kayserispor, Başkaşehir, Antalyaspor, Çaykur Rizespor), 2 maçta ise (Başakşehir 1-1 ve Sivasspor 3-) berabere kalarak sadece 2 puan alabildi. 3). Bordo-mavili takım, öne geçtiği ve galip geldiği 11 karşılaşmadan 33 puan topladı.

YEREL BASININ TEPKİSİ

Öte yandan Trabzon’da yayınlanan yerel gazeteler Kasımpaşa yenilgisini tepkisel manşetlerle okuyucularına aktardı.

Yerel gazete manşetleri şöyle:

Kuzey Ekspres: Radikal temizlik şart

Taka: Formaları çıkar

Karadeniz: Varlığınız batsın, yok olsun, gitsin

Son nokta: Bela, Trabzon çilem

Günebakış: Ruhsuzlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu